Het jaar van de Hogepriester 2021

De hogepriester vertegenwoordigt de essentie van het zijn in ieder mens. Het gaat erom onze innerlijke goddelijke kracht te erkennen en ermee in contact te komen. We zijn altijd vrij om in ons contact te leggen met ons ziel. Door contact met onze goddelijke kern zijn we verbonden met alle kennis van alle tijden. Als er mensen in je leven zijn die hun leven al vormgeven vanuit de verbinding met hun ware zelf, schenk dan aandacht aan hen. Als je die persoon zelf bent, nodig dan anderen uit om dat te doen door hen een voorbeeld te geven. Voor anderen kunnen we deze weg niet naar binnen gaan, we kunnen het alleen voor onszelf doen. We kunnen bijvoorbeeld anderen aanmoedigen om dat te doen, omdat waarheid net zo besmettelijk is als ziekte of angst.

De Hogepriester, die ook wel Hiërofant wordt genoemd, staat voor een diep gevoel van geloof en kracht in vertrouwen. Het gaat hierbij om je zelfvertrouwen en het vertrouwen in de diepere zin van je persoonlijk leven. Hierdoor heb je ook het vertrouwen in de toekomst, ethiek en je persoonlijke intenties, die voortkomen uit morele waarden. Je houdt je bezig met vragen over zin en waarden en staat open voor religieuze ervaringen. De kaart vergroot het moreel vermogen om goed en slecht te beoordelen. De Hogepriester is, samen met De Hogepriesteres en De Ster, een van de drie beschermende kaarten van de Tarot die het verloop van een gebeurtenis gunstige vooruitzichten geeft. 

Vragen

 • Wat zijn mijn morele waarden in het leven?

 • Heb ik oog voor de diepere zin van dat wat er nu gebeurt?

 • Heb ik ook vertrouwen als ik niet alles kan (over)zien?

 • Geloof ik in dat waar ik mee bezig ben

 • Blijf bij uw waarheid en spreek het uit

 • Breng jezelf en de zaken ter zake

 • Leer en geef door wat je hebt geleerd

 • Wees bij jezelf de beste genezer

Maar ook:

 • Vergeet niet dat de waarheid van jou is en dat anderen die niet hoeven te delen

 • Weet je weet, maar maak van jezelf geen betweter

 • Theorie alleen zorgt ervoor dat je het leven mist

 • Geef alleen advies aan anderen wanneer daarom wordt gevraagd, anders deel je meer klappen dan advies uit

Affirmatie

                     Ik let op mijn gevoelens omdat ze de taal van mijn ziel zijn.       

Positief

We worden eraan herinnerd dat we alles kunnen hebben omdat we al alles in ons hebben, misschien nog onontdekt en onaangeroerd. Als we leren naar binnen te keren en een bondgenoot in onze innerlijke kracht te herkennen, wordt succes aan de buitenkant zichtbaar. Door op eigen kracht een stap te zetten, zetten we een stap richting God. Hoe vaker en dieper we de verbinding tot stand brengen, des te gemakkelijker en vreugdevolle zal ons ja tegen het leven zijn. Dit proces is een leerproces en vergd geduld en tijd.

Leermoment

De meeste mensen hebben het contact met hun kern verloren. Ze vergaten gewoon dat er goddelijke kracht in hun zit. Hoe verder we weggaan van onze innerlijke leiding, hoe neteliger en pijnlijker ons pad wordt. We leven in angst en voelen ons geïsoleerd en onbemind. Door het aardse lichaam binnen te gaan, verliezen we de herinnering aan onze goddelijke natuur. Dit vergeten is de oorzaak van eindeloos lijden op onze planeet.


2021 moedigt je aan om gefocust te blijven op je hoogste idealen en verwachtingen, terwijl de engelen en Universele Energieën achter de schermen werken om je op veel ongeziene manieren te helpen en te begeleiden. Er kunnen nieuwe kansen of aanwijzingen zijn die je kunt nemen die je naar nieuwe en opwindende situaties en omstandigheden zullen leiden, dus let op je innerlijke wijsheid en de tekenen en berichten van je engelenen onderneem dan positieve actie. Vertrouw erop dat je liefdevol wordt ondersteund en omringd door je engelen die constante begeleiding en hulp bieden. 

2021 brengt een krachtig bericht dat je eraan herinnert een positieve houding te behouden met betrekking tot een huidige situatie of probleem en wees optimistisch over het resultaat, aangezien dit je gewenste resultaat (en) zal manifesteren. We krijgen tal van obstakels op onze paden, dus sta jezelf niet toe om er een van te worden. Laat je angsten en zorgen los, blijf op een positief pad en gebruik je natuurlijke vaardigheden, talenten en capaciteiten ten behoeve van jezelf en anderen. Toon initiatief en vasthoudendheid en stap uit je comfortzone, want het is tijd om nieuwe wegen in te slaan en/ of nieuwe projecten en ondernemingen te beginnen waar je ziel je naartoe heeft aangespoord. Ga uitdagingen en veranderingen aan met vertrouwen en moed, en vertrouw erop dat je Engelen aan je zijde staan ​​en je bij elke stap begeleiden. 

Blijf kalm, evenwichtig en gelukkig en je zult merken dat alles voor je hoogste goed zal werken.               

 


Ik stop met werken voor geld, maar een gift is altijd welkom. Ik heb namelijk nog wel geld nodig omdat de maatschappij erom vraagt, bv. huur, stroom, eten etc. Je gaat zelf kiezen als je een bestelling gaat plaatsen ***Of je iets wilt doneren en Wat je wilt geven. Voor inspiratie klik hier. Vanaf vandaag zal ik dus ook geen prijzen meer gaan tonen. Wil je weten waarom ik deze stap gezet heb! Lees alles over mijn beslissing en het doel hiervan.

Sorteer op
 • Leven in een Blue Zone
  Leven in een Blue Zone

  Wat heb jij geleerd van het jaar 2020

  De herfst is er volop, ik kan hem niet alleen voelen, maar ook zien en beleven. Op dit moment van zijn natte kant, maar ook dit heeft zijn charmes. Lekker in huis met kaarsjes en een geurtje.…

 • 4

  Inwijding in de energie van Engel Asmodël
  Inwijding in de energie van Engel Asmodël

  met e-map en certificaat

  Asmodel is een Engel van geduld en wordt vaak als een Engel van liefde genoemd. Hij inspireert zowel qua geduld, praktisch en ook in fysiek comfort.

  Deze Engel is ook een van de heersers van de…

 • De complete gids voor Lichtwerkers!
  De complete gids voor Lichtwerkers!

  E-boek als PDF formaat, wordt met mail verstuurd

  ----------
  Een Lichtwerker is een ontwaakt spiritueel wezen in fysieke vorm die opnieuw verbonden is met zijn/ haar zielsplan en missie die vóór hun geboorte al is…

 • 10 Tekenen dat je een Lichtwerker bent
  10 Tekenen dat je een Lichtwerker bent

  Artikel10 Tekenen dat je een Lichtwerker bentwww.engelmediumshop.nlInleidingHeb je het gevoel dat je een doel of missie hebt om te voltooien terwijl je op aarde bent; een hogere betekenis om hier te zijn? Dit is een van de vele…

 • Artikel ~ Wat is een Lichtwerker
  Artikel ~ Wat is een Lichtwerker

  InleidingEen Lichtwerker is iemand die een bewuste beslissing neemt om te trachten de roep van de bron (licht) te beantwoorden over de roep van het ego (angst).

  Ze bereiken vaak een stadium van verlichting voordat ze op aarde…

 • Artikel ~ 13 Kenmerken En Eigenschappen Van Lichtwerker
  Artikel ~ 13 Kenmerken En Eigenschappen Van Lichtwerker

  1 Je bent spiritueel, hoewel niet noodzakelijk religieus

  Alle lichtwerkers dienen de liefde, wat voor hen vanzelfsprekend is. Geven zit meestal in hun natuur, zijn empatisch en willen anderen helpen of zichzelf en de wereld…

 • Beltane TarotLegging
  Beltane TarotLegging

  Ik ga de legging met mail versturen, met een duidelijk uitleg zodat je verder kan.

  Beltane is een tijd van liefde en passie. Het is een feest van vuur en luidt het begin van de zomer in, hoewel de echte zomer pas in juni begint…

 • E-Boek *De LiefdesEngel*
  E-Boek *De LiefdesEngel*

  *Voorwoord

  Voor ieder seizoen een e-boek!

  Met dit boek vieren we de liefde. In het Heidse geloof werd met 30 april het huwelijk voor 1 jaar en 1 dag gesloten. Zo om te zien of men echt bij elkaar wil blijven of ieder weer zijn…

 • Opleiding als Lichtwerker
  Opleiding als Lichtwerker

  Deze opleiding is voor iedereen die graag namens het licht wil werken, er zijn veel handige oefeningen en informatie om erover na te denken en te groeien. Met certificaaten en werkmappen.

  Les1

  Informatie over inwijding op…

© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel