heike9.jpg

Al sinds ik mijn webshop heb loop ik ertegen aan dat ik er niet gelukkig van wordt om geld te vragen voor dingen die ik aanbied. Maar ik heb geleerd dat je niet alleen maar moet geven, je moet ook ontvangen. Anders geef ik mijn energie weg en er komt niks meer binnen. Hier sta ik nog steeds achter, er moet een energieuitwisseling plaats vinden. Maar dan nog steeds had ik er last van dat ik ging bepalen wat voor een waarde mijn producten hebben. Het product is dan wel niet van mij, ik heb hem voor jou gemaakt en voor al mijn andere klanten en ik ging dan bepalen wat voor een waarde dit product voor jou zal moeten hebben. Voor mij klinkt dat heel krom.

30 april 2020 las ik een artikel van Marc Siepman in Onkruid. Het raakte mij zo diep en wat ik al onbewust deed en waar ik eigenlijk stiekem van heel blij werd en veel energie kreeg kwam als een donderslag naar boven. Het geeft me zoveel energie als ik zonder voorwaarde iets geef aan mijn klanten, bv. een lezing of de naam van je Beschermengel. De reacties die ik mocht ontvangen waren vaak zo ontroerend dat ik een boost van energie kreeg en enthousiast verder ging met mijn werk.

In het begin van dit jaar had ik al mijn webshop helemaal op z'n kop gezet en besloten alleen nog maar dingen aan te bieden die ik leuk vind en die van mij zelf komen. Met enkele uitzondereingen. En nu ontdekte ik dus deze artikel. De Engelen zijn echt bij mij en helpen me op weg, nu dus met deze artikel. Ik ben zo dankbaar en voel je tot diep in mijn hart geraakt. Ik bepaal vanaf nu niet meer wat voor jou welke waarde heeft, je kan het helemaal voor jezelf bepalen. En het leuke is, er is geen goed of fout. Wat jij bepaald is goed! Omdat jij precies weet wat in je portemonee zit of dat je liever iets anders aan mij terug wilt geven. Het zou kunnen dat je graag spiritueel wilt groeien maar nu geen ruimte hebt om iets te geven. Laat dat geen struikelblok zijn. Laten we het Universum en de Engelen ons helpen het leven hier op aarde zo te vormen dat iedereen zijn of haar weg kan gaan. In liefde en op weg naar geluk. Laten we lief zijn tegen de planeet waar we op dit moment mogen wonen en laten we vooral dankbaar zijn voor alles wat op ons pad komt.

Hou je ogen en aandacht op, zodat ook jij de aanwijzingen van het Universum en de Engelen mag zien.

Je kan mijn werk steunen door mij een gift te geven. Ondanks alles leef ik hier op aarde en moet toch aan bepaalde voorwaardes voldoen, zoals huur betalen, eten, drinken, verzekeringen etc.

In Licht, Liefde en Geluk Heike


 

In december 2014 kreeg ik de uitnodiging om een stukje te schrijven in 'De Reis Van De Heldin', het gaat over vrouwen die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Het was een grote eer voor mij. Klik op de foto om naar de link te gaan

Neem me zoals ik ben en probeer niet mij te veranderen!

IN LICHT EN LIEFDE HEIKE


 • Geplaatst door Renate Weber 10-08-2015 | 20.58

  Lieve Heike,
  Even een blijk van waardering voor jou. Bedankt dat je via de Google zoekmachine
  mijn leven ingewandeld kwam. Daar ben ik erg dankbaar voor. Stapje voor stapje kom
  ik waar ik graag wezen wil onder toezicht van een liefdevol mooi mens. Ik kijk uit naar
  nog meer mooie momenten, inwijdingen en inzichten. En uiteraard dank voor de wellness kaart die je me gister toezond voor het aankomende webinar.

  Love & Light, Renate

© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel