Van harte dank voor alle donaties en inspiraties

Vorige Artikel 4 van 4

Niet iedereen is in staat om een geld bedrag over te maken, maar voor diegene die ervoor hebben gekozen om mijn financiël te steunen!


Bedankt voor jullie gift ->  * Marjon *  3x Carla * Jaqueline * Prisca * Jolanda * Julius * Lotte * Wilma 

Omdat ik een tijdje geen nieuwsbrief heb verstuurd, allen donaties vanaf eind november.

Ik stuur jullie heel veel licht, liefde en geluk. Ik ben blij dat mijn werk zo wordt gewaardeerd. Dit laat zien dat ik het juiste besluit heb genomen.

Wil je ook een gift sturen? Je kan deze knopjes gebruiken

                   

Een gift kan op zoveel verschillende manier. Laat je inspireren en kom even kijken.
Mag ik dan nog aan je voorstellen. De Engel van februari!

Inwijding in de energie van Engel Barachiël

Engel Barachiel regeert het astrologische teken Vissen. Hij staat bekend als de "Engel der zegeningen". Hij is de leider van de Beschermengelen, omdat ze nauwer met mensen samenwerken dan welke andere Engelen dan ook. Engel Barchiel staat bekend als een humoristische engel. Hij helpt ons een positieve kijk te behouden en moedigt ons aan om overvloed in ons leven te verwachten, als we maar om zijn leiding vragen. Het is bekend dat hij positieve gedachten in de hoofden van mensen stuurt om het beste te verwachten om hen voor te bereiden op het ontvangen van de zegeningen die God voor hen heeft.

Barachiel betekent "zegen van God" in het Hebreeuws. Het is zijn verantwoordelijkheid om de mensen de goddelijke vloeistoffen over te dragen die hen in staat stellen de kans te krijgen, de "barruch" of "barraka". In de Hebreeuwse taal komen de woorden zegen en geluk samen. In feite is degene die door God wordt gezegend, de gelukkige: alles wat hij doet, zla succes brengen. Deze moderne tijd vergeten we dit idee van zegen dat de goddelijke vloeistoffen over mensen en dingen heen laat strom, om overvloed te brengen.E-Boek 'De LichtEngel'

Laat je inspireren met dit bijzonder boek en van Aartsengel Michaël, zodat je het meest kan profiteren van de kracht van deze tijd. Ieder tijd zijn eigen e-boek en Aartsengel. Nu zijn we aan gekomen bij boek nummer 4 van een reeks van 8 e-boeken.

Met dit boek ronden we de donkere tijd af en vieren we de terugkomt van de zon, ook wel Imbolc genoemd. De magische energie trekt zich langzaam terug en de sluier naar het universum gaat langzaam weer vallen, niet dat hij sluit maar de scheiding is meer merkbaar.

1 februari is Imbolc – het Lichtfeest, het feest van Aartsengel Michaël. Met dit feest vieren we de terugkomt van de zon en dat de donkere tijd nu achter ons gaat liggen. Je zal wel voelen dat de dagen al wat langer gaan worden.

Klik op de foto voor meer informatie of om te bestellen

ImbolcTarotlegging Het nieuwe jaar is begonnen. Wil je weten wat je uit het oude jaar los kan laten om met een schone Imbolc TarotLegginglei het nieuwe jaar te beginnen? Laat je verbazen

Klik op de foto om naar de site toe te gaan ->

Ik ga de legging met mail versturen, met een duidelijke uitleg zodat je verder kan en iedere keer weer opnieuw lezen. Zo haal je alles uit een Tarotlegging

 

Je kan alles vinden onder Seizoen Tips


10 Tekenen dat je een Lichtwerker bent

Inleiding

Heb je het gevoel dat je een doel of missie hebt om te voltooien terwijl je op aarde bent; een hogere betekenis om hier te zijn? Dit is een van de vele tekenen dat je bent uitgekozen om op deze wereld te incarneren om een speciaal talent of vermogen te delen.

Definitie van een Lichtwerker

Lichtwerkers zijn sterke en vriendelijke zielen die anoniem op onze wereld werken om grote verandering en balans tot stand te brengen ten gunste van het licht. Ze hoeven niet noodzakelijkerwijs in spirituele of new age-gebieden werken, maar kunnen in elk soort werk te vinden zijn, waar ze verandering of genezing kunnen activeren of installeren voor mensen en instellingen. Ze kunnen artsen, wetgevers, onderzoekers, leraren, energiewerkers, genezers, schrijvers en meer zijn. Zelfs comedians kunnen geweldig lichtwerk doen door ons aan het lachen te brengen over de wereld, waardoor er meer licht aan wordt toegevoegd.

Lichtwerkers werken meestal met de engelen die hen ongezien van de andere kant helpen. Iedereen op aarde is een potentiële lichtwerker. Sommige lichtwerkers zijn ontwaakt en bewust bewust van hun reden om hier te zijn, terwijl anderen worden beschouwd als slapend, of zich niet bewust zijn van enig mogelijk lichtwerk dat ze misschien kunnen uitvoeren. We sliepen allemaal voordat we ontwaakten en onze spirituele aard ontdekten. Meer en meer mensen worden zich bewust van hun spirituele aard. Naarmate hun harten zich verder openen, worden ze geroepen om een missie te vervullen die hen raakt om anderen te helpen. Wanneer ze een idee of missie vinden, zullen ze een vaardigheid gebruiken die ze al bezitten en ze zullen zich sterk geroepen voelen om het op een gepassioneerde manier te gebruiken welke ze leuk vinden. Lichtwerk kan soms hard werken zijn, maar het is meestal gepassioneerd werk en vaak leuk. Veel lichtwerkers worden niet betaald, terwijl anderen lichtwerk kiezen voor een carrière, zoals een genezer of een leraar.

10 Tekenen dat je een Lichtwerker bent

1 Aangeboren gave om andere wezens, jezelf en de aarde te genezen

Lichtwerkers moeten vaak eerst zichzelf genezen voordat ze aan hun missie kunnen beginnen, vanwege moeilijke een kindertijd waarin ze leren sterk en onafhankelijk te zijn. mogelijk ben je mishandelt of heb ernstige gezondheidsproblemen in je leven. Uiteindelijk vind je manieren om jezelf te genezen en je wijsheid met anderen te delen. Veel Lichtwerkers kunnen lijden aan uitputting als ze actieve Transformerer van energie zijn als onderdeel van hun missie - ze realiseren zich dit misschien niet. Dit kan de oorzaak van chronische vermoeidheid zijn waar sommige Lichtwerkers dagelijks last van hebben.

2 Je maakt anderen hun eigen lichtwerk of vaardigheden bewust

Wanneer je in de buurt bent van slapende Lichtwerkers, bezit je het vermogen om hen wakker te maken, en te laten zien dat er iets meer in dit leven aanwezig is. Als ze dat willen, kun je deze mensen uit hun sluimering halen en hen inspireren om hun eigen pad eigen te bewandelen. Als je paranormaal begaafd bent, kunnen anderen ook paranormale ervaringen mee maken als ze bij jou in de buurt zijn, of door je worden opgeleid. Je kunt anderen gemakkelijk inspireren wanneer je daartoe wordt geleid, of hints laten vallen die anderen misschien op een later tijdstip zelf willen verkennen. Wees je ervan bewust dat we andere Lichtwerkers niet kunnen laten ontwaken, en de meesten lijken op dit moment koppig te zijn tegen het ontwaken of om aan hun missies te beginnen, omdat ze gehecht zijn geraakt aan de huidige negatieve systemen die de meeste Lichtwerkers momenteel ontmantelen.

3 Je bent gevoelig voor energie en hebt tijd alleen nodig om te herladen

Je bent misschien een eenling en begrijpt niet waarom je zoveel tijd alleen nodig hebt maar daarnaast ben je ook sociaal dus dit kan verwarrend zijn. Veel Lichtwerkers zijn goed op weg naar hun ascentieproces en zijn gevoeliger, empathischer of ronduit heldervoelender geworden. Vanwege deze gevoeligheid, zul je de energie van andere mensen oppikken wanneer ze in jou buurt aanwezig zijn. Omdat de meeste mensen enorme ladingen van negatieve energie dragen, moet je je eigen aura opladen nadat je bij hen bent geweest, om door deze energie heen te werken en jezelf ervan te ontdoen. Hoewel je geniet van of verlangt naar gezelschap, ervaar je anderen mensen als giftig voor je eigen gezondheid, als je vastloopt in hun negativiteit. Gebruik hiervoor beschermende en reinigende stenen.

4 Je kunt je met je gedachten manifesteren 

Je bent bekwaam in het manifesteren van de dingen die je wilt of nodig hebt in je leven door middel van de wet van aantrekking, of het gebruiken van gedachten energie om dingen of mensen naar je toe te trekken. Je hebt dit door je vele levens heen geleerd. Dit is een interessante vaardigheid omdat tegelijkertijd de meeste Lichtwerkers leren het verlangen naar geld los te laten. Ook al ben je goed in het aantrekken van 'dingen', je hebt misschien constant te weinig geld (zoals de rest van de mensheid). Dit komt omdat je leert het verlangen naar geld los te laten. Verlangen naar dingen weerhoudt ons van verlichting, onthechting aan geld wordt aanbevolen.

5 Je verlangt niet meer naar geld, maar wenst vrijheid en bevrijding

Naarmate je verder verlicht raakt, begin je het volledige geld/ slaafsysteem te doorzien en begrijp je dat je het helemaal niet nodig hebt, behalve wat nodig is voor de dagelijkse behoeften. Je laat je zorgen maken over geld los en vind vrede rondom overvloedsproblemen. Je begint te geloven dat je alles zal ontvangen wat je nodig hebt voor je missies, en de programmering om eindeloos naar rijkdom te zoeken begint volledig te vervagen.

6 Op zoek naar je "pad", wetende dat er meer is

Je hebt waarschijnlijk altijd geweten dat er meer in het leven is dan wat je werd getoond of geleerd. Je kijkt met verbazing naar de sterren, wetende dat er meer is. Je kunt veel dagdromen, dromen van avontuur, wetende dat een normaal leven waarschijnlijk niet voor jou is. Je wilt de diepere kant van alles zien en misschien hunker je naar kennis. Je zult nooit ophouden met kijken en niemand kan je vertellen wat je moet doen of denken, je vertrouwt je eigen innerlijke kennis en weet dat magie ergens buiten is, evenals in jezelf.

7 Jij voelt intens wanneer iemand leugens verteld

Je wordt steeds beter in het lezen van mensen. Oudere Lichtwerkers worden steeds meer mediaal, terwijl sterrenkinderen al worden geboren met deze kennis en vaardigheden. Je begint de gedachten van mensen te voelen en begint leugens te 'horen' wanneer jij ze hoort. Plotseling wordt je je ervan bewust dat de meeste mensen constant liegen, kleine witte leugens of grotere. Ze zijn niet voorzichtig wanneer ze spreken, ondertussen word je gestimuleerd om zo eerlijk mogelijk te worden, met jezelf en met anderen. Liegen kan karma opbouwen. 

8 Je voelt je verbonden met andere dimensies

Je begint te voelen dat je niet alleen bent. Je kunt soms Engelen om je heen voelen, zonder te weten hoe je dit weet. Ze kunnen ook met je praten, en je begint je meer en meer verbonden te voelen met deze andere dimensies, meer te vertrouwen op hun dimensies dan je eigen. Je kunt nuttige suggesties en spirituele boodschappen krijgen, zelfs lessen van je gidsen. Je bouwt een vertrouwensrelatie en een werkrelatie met hen op en ze steunen jou. Naarmate je groeit, zullen ze je ook waarschuwingen laten zien als ze willen dat je een bepaalde persoon, plaats of iets anders vermijdt. Het opvolgen van deze waarschuwingen is erg handig en kan je veel tijd of ongemak besparen. Sommige waarschuwingen in het verleden hebben levens gered.

9 Je wilt je spirituele missie te voltooien

Je bent gepassioneerd over je levensdoel. Als je eenmaal aan deze missie begint, word je er verliefd op. Het is geen werk, het is plezier. Het is heel moeilijk om een Lichtwerker te stoppen als ze eenmaal weten wat ze hier moeten doen. Veel plezier ermee, je hebt alle kans om alles te voltooien wat je begint, zelfs met alle tegenslagen die Lichtwerkers lijken tegen te komen!

10 Je  ziet de Engel nummer 11:11 of 111 vaak

Engelgetallen zijn een andere manier voor onze Engelen om ons berichten te sturen. We kunnen terugkerende nummerreeksen op klokken, rekeningen of papierwerk of overal waar die cijfers aanwezig zijn, opgemerkt worden. Het getal 111 of 1111 is een bericht dat je ontwaakt. Je bent een Lichtwerker en begint aan je missie. De Engelen werken met je samen. Wat een genot om dit nummer te zien, een sterk teken dat je op weg bent en Engelen steunen je!


*NIEUW* E- boek - De complete gids voor Lichtwerkers!

Inleiding

Hoofdstuk 1

Wat zijn Lichtwerkers echt?

Hoofdstuk 2

Hoe weet je of je een Lichtwerker bent?

Hoofdstuk 3

Hoe begin je met "Licht Werk"?

Hoofdstuk 4

Hoe Lichtwerkers Geschenken Manifesteren - De 11 Soorten Lichtwerkers

Hoofdstuk 5

Heb Je Vandaag Je Dosis Wit Licht Al Gehad?

Nawoord

Kijk onder Seizoen TipsRaak ik je smaak? Kunst is persoonlijk en ook spiritueel. Een spiritueel leven is altijd groei en verandering. Neem de tijd ervoor om deze te ontdekken. Doe wat je leuk vind en stop ermee als je het niet meer leuk vindt.

Wil je doneren? Ik kan nog restjes acrylverf en canvas gebruiken. Zo steun je mijn werk en kan ik alles gratis blijven aanbieden.

 

 

 

 

 

Nixiets

 

Van niks nog iets maken, om zo onze prachtige planeet te helpen om weer in zijn kracht te komen. We zien maar, nu dat we lichtjes gedwongen zijn om te consuminderen gaat het meteen veel beter met de aarde. Laten we zo doorgaan.

Kom eens kijken wat Nixiets je heeft te bieden en laat je inspireren. Klik op de foto

 

 Boeken geschreven door Mij/ Heike Amlow en Jan Blok.

klik op de foto om direct naar de link te gaan

omslag zigeunerboek1.jpg omslag - kopie-1.jpg

 

 

 

 

 


Happiness Is Your Way

Spiritualiteit en Zero Waste

Hand in Hand


Ik stop met werken voor geld, maar een gift is altijd welkom. Ik heb namelijk nog wel geld nodig omdat de maatschappij erom vraagt, bv. huur, stroom, eten etc. Je gaat zelf kiezen als je een bestelling gaat plaatsen ***Of je iets wilt doneren en Wat je wilt geven. Voor inspiratie klik hier. Vanaf vandaag zal ik dus ook geen prijzen meer gaan tonen. Wil je weten waarom ik deze stap gezet heb! Lees alles over mijn beslissing en het doel hiervan.

 Je kan mij ook vinden op:

Twitter, Blogger, LinkdIn en Facebook

Bezoek ook eens onze webwinkel.

In Licht, Liefde en Geluk, Heike

heike.amlow@gmail.com
Heike Amlow

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel