1

Inwijding in de energie van Engel Gabriël

Artikel 1 van 11 Volgende
GRATIS

met e-map en certificaat

Je ontvangt een gebed om contact te maken met Gabriel en zijn symbool.


Aartsengel Gabriël is de aartsengel van de Maan en de maand januari
Gabriël betekent "de kracht van God"

Gabriël fungeert als poort en brug tussen de werelden. Hij is de eerste Aartsengel die we ontmoeten naarmate we naar boven trekken, of dat nu op een mystieke tocht is of als we bij de dood van onze huidige gedaante verlaten.

Gabriël vult de Ziel met gouden vibraties, en wij vertalen ze, soms als muziek, poëzie en dans, soms als inspirerende boodschappen om de harten van onze medemensen te openen. Niet iedereen verwacht in de schijnwerpers te staan, maar met Gabriël werken zal uw innerlijk licht doen branden. Telkens wanneer je leven verandert, zal Gabriël aanwezig zijn – hij is een overgangsengel. Hij kan ons verrassen met nieuwe visies. Zijn boodschappen bereiken ons in vele vormen. Verwacht niet altijd dramatische visioenen, het kunnen ook kleine tekenen zijn die je niet ziet als jij niet aandachtig bent!

Zijn energie geeft hoop, blijheid en verlichting. Wij kunnen hem in het bijzonder om hulp vragen als onze verbinding met boven verbroken is of heel slecht. Hij is de engel van de verkondiging en verrijzing. Hij brengt ons de ‘blijde boodschap’ en god’s woord, kondigt aan dat iets nieuws en beters begint. Daarom is hij in het bijzonder voor de communicatie bevoegd.

Hij helpt om het volgende doel in het bijzonder het levensdoel te herkennen.

Aartsengel Gabriël ondersteund je om met het licht te werken dat je dichter bij je ware spirituele bereikt te gaan. Gabriël helpt je ook om je communicatiebekwaamheid te verbeteren en je talenten op alle gebieden.

Je leven tot uitdrukking brengen. Je zult in staat zijn, vreugde en harmonie naar de mensen in dicht bij je zijn tot uitdrukking brengen.

Roep aartsengel Gabriël als je ondersteuning nodig hebt op je spirituele weg, zoals ook harmonie in je leven en je relatie te brengen.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel