12

Inwijding in de energie van Engel Hanaël

Vorige Artikel 11 van 11
GRATIS

met e-map en certificaat

Je ontvangt een gebed om contact te maken met Hanael en zijn symbool.

Beschermengel Hanael is de goddelijke Engel van de lucht. Daarom creëert en controleert hij de wind. Maar hij is ook de Engel die lucht in het menselijk lichaam blaast. Hanael ademt vitaliteit, levensdorst, energie en optimisme in je lichaam. Bid om zijn leiding bij gebrek aan actie en moed. Hij vervult je met zelfvertrouwen en vreugde.

Hanael is ook de Engel van intellectuele activiteit. Daarom is hij een geweldige bondgenoot bij het leren, bestuderen en ontdekken van nieuwe of heilige kennis. Hanael brengt spirituele en materiële rijkdom. De spirituele rijkdom wordt het gemakkelijkst bereikt door een spiritueel werk te beoefenen.

Hanael is een van de zeven goddelijke scheppingsengelen. Hij is de heerser van de 2e hemel. Een van zijn belangrijkste verantwoordelijkheden is om de gebeden op te laten stijgen vanuit de eerste hemel. Hanael is de heilige krijger. Hij inspireert ons om onze wilskracht onder de knie te krijgen. Hij vervult ons met nederigheid, kracht, moed en integriteit. Hanael brengt een gevoel van doel in ons leven.

Hanael is ook de Engel van vreugde (net als Aartsengel Haniel en Engel Ramiel) en plezier. Hij brengt schoonheid in ons leven. En hij is ook de beschermheer van de natuur. Hij brengt harmonie en vrede. Hanael brengt spirituele ervaring. En hij heeft een interessante connectie met ons karma. Daarom onthult hij ons ons karma. En de beste manieren om het te wissen. De belangrijkste kleuren van Engel Hanael zijn: paars, smaragdgroen. Hij wordt meestal afgebeeld in een menselijke gedaante, met smaragdgroene gewaden en een grote blije glimlach op zijn gezicht. Ook wordt hij soms afgebeeld met een roos of een thyrsus.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel