Zo kan je stress loslaten

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Wat een jaar, voor ons allemaal. Het is niet altijd even makkelijk om te leven met al die beperkingen die ons worden opgelegd. Ze zijn allemaal goed bedoeld maar ja, dat maakt het niet makkelijker erop.

Dit allemaal kan best wel stress veroorzaken. Stress is heel slecht voor lichaam en geest, je voelt het niet meteen maar de gevolgen van langdurige stress zijn bekend en kunnen blijvende schade brengen. Laat het niet zover komen en zorg goed voor jezelf. Je kan dit programma gaan volgend, ik zal je ook nog de link geven als je het programma wil downloaden.


 Klik op de titel

5 dagen Stress Afbouw programma met Engelen

Dag 1 Doe een ​​stress inventaris

Hoe gestrest ben jij? Wat veroorzaakt je stress? Angst voor de toekomst? Fobieën? Mensen? Empathie? Wereldwijde problemen? Traumatische herinneringen? Financiën? Schuld? Druk? Familie? Verplichting?

Is jouw leven in balans? Voelt je je veilig, geliefd en gesteund?

Bekijk elk van deze dingen met liefde en mededogen.

Vraag Aartsengel Raphael, Aartsengel Michael, je beschermengelen en de engelen van genezing om je nu met vrede te omringen. Stel de intentie in om de komende 5 dagen om  met hen samen te werken om je stressniveau te verlagen en meer rust in je leven te brengen.

Sluit nu je ogen en neem de tijd om contact te maken met jouw engelen. Verhoog je geest tot aan hun bewustzijn. Voel de liefdevolle hulp van de engelen naar jou toe. Vraag hen om je nu te helpen om stress in je leven los te laten. Zie hoe zij hun licht en vrede delen. Zie ze dat je aura van alle onzuivere energieën gezuiverd wordt en het licht van het universum binnen stroomt. Vraag hen specifiek om je te helpen energetische stresspatronen in je bewustzijn te tonen op een manier die voor jou helder is.

Dag 2 Aandachtsgebed

Gebedsbehandeling voor stressvolle situaties: beste engelen breng alsjeblieft genezing voor deze situatie____________________ Ik vraag duidelijk om genezing.

Vraag jezelf af: kies ik voor deze stress? Profiteer ik er op een of andere manier van? Is er een les die ik aan het leren ben?

Heb een duidelijke bedoelingen: ik wil nu goddelijke genezing inbrengen. Ik zou graag onbewuste patronen loslaten die situaties creëren die niet in overeenstemming zijn met mijn hogere zelf.

Raak je hart aan en zeg: ik verwelkom nu een positieve verandering. Voel je beschermengelen aan je zijde je intentie zegen . Adem en zie jezelf oplossingen ontvangen. Het maakt niet uit hoe lang je deze stressvolle situatie hebt ervaren. Je ego kan excuses maken en je vertellen waarom dingen niet kunnen veranderen. Adem gewoon in en laat eventuele negatieve gedachten los. Op dit moment kun je positieve verandering accepteren. Voel dat op een dieper niveau. Voel je beschermengelen om je heen met liefde en hulp.

Gebruik deze gebedsbehandeling voor zoveel dingen als je wilt.

Dag 3 Activeren van meer geluk in je leven

Ben je te serieus geworden? Heb je net zoveel plezier als vroeger? Lach je vaak? Is vreugde jouw prioriteit?

Laten we nu met de engelen werken om plezier en geluk op te wekken!

Vraag jezelf af wat zijn dingen die je gelukkig maken? Wanneer was je gelukkig? Wat was je aan het doen? Met wie was je?

Laten we nu met de engelen werken om meer vreugde en geluk te brengen!

Laten we een vreugde- en gelukszegening van de engelen ontvangen.

Open je hart en ontvang,

Onthoud dat het leven leuk is!

Verbind jezelf met het creëren van een gelukkiger toekomst!

Zie nu de energie van plezier, vreugde en geluk om je heen! Je kunt er een kleur voor kiezen en je voor te stellen dat je in een wolk van die kleur bent!

Dag 4 Stress- vrijgegeven en zelfgenezing.

Weet waar je stress hebt?

Vandaag ga je diep samenwerken met Aartsengel Michael om stress los te laten. Hij kan je helpen energetische koorden los te laten en lagere energieën op te ruimen. Vraag nu om zijn hulp. Wees aanwezig in je lichaam. Vraag jezelf af wat stress in je leven veroorzaakt? Houd je vast aan stress van anderen? Waar bevindt deze energie zich in jou? Scan je lichaam. Adem en zie de stress die je uit jou verdwijnt. Visualiseer vervolgens dat je omringd bent door een genezend wit licht.

Hoe kun je stress overwinnen? Hier zijn enkele manieren om stress tegen te gaan .: Energiegenezing, creativiteit, muziek, gebed, dans, wandelen, knutselen, lezen, meditatie, yoga, beweging, natuur, plezier, affirmaties, etc.

Dag 5 Programmering van een vredige toekomst met je engelen

Miljoenen engelen sturen je zegeningen naar je toekomst. Heb er angsten over je toekomst, stuur dan liefde en genezing naar hen.

Relaties-liefde-familie

Ondersteuning- geld- thuis- carrière

Gezondheid - geluk - welzijn

Stuur roze helend licht naar je toekomst. Stuur Engelen om je weg te verlichten. Vraag dat jouw goddelijke hemelse toekomst mag ontwaken.

 

Affirmatie:

Mijn toekomst is gezegend. Het universum houdt van me. Ik ben veilig in het steeds veranderende proces van het leven!

 

De herfst is er volop, ik kan hem niet alleen voelen, maar ook zien en beleven.

Valt het voor jou soms ook niet mee om te genieten en het je goed laten gaan. Ik heb een lijst met tips samen gesteld, wat je zoal kan doen in de herfst.

Ga hem nu downloaden - klik op de foto

 

 

 

  Haal de gemoedelijkheid in je huis - ik heb prachtige in handarbeid gemaakte booschappen tassen. Heerlijk van wol en katoen - zo ga je stylisch op pad en verminder je plastieke afval. Zorg goed voor jezelf en het millieu. Het is best makkelijk - laat je inspireren door Nixiets.

Wil je doneren? Ik ben bijna door mijn wol heen. Heb je nog restjes liggen van natuurlijk materiaal zoals wol, katoen etc is het van harte welkom.

 


Bedankt voor jullie gift -> Godelieve * Mariana * Linda * Carla * Anneke

Ik stuur jullie heel veel licht, liefde en geluk. Ik ben blij dat mijn werk zo wordt gewaardeerd. Dit laat zien dat ik het juiste besluit heb genomen.

Wil je ook een gift sturen? Je kan deze knopjes gebruiken

                   Het is de tijd van *De Magische Engel* en jouw magie

Aartsengel Gabriël

Hij is de aartsengel van de Maan.
Gabriël betekent "de kracht van God"

Gabriël fungeert als poort en brug tussen de werelden. Hij is de eerste Aartsengel die we ontmoeten naarmate we naar boven trekken, of dat nu op een mystieke tocht is of als we bij de dood van onze huidige gedaante verlaten.

 Klik op de foto om naar de site te gaan

 

 

Samhain Tarotlegging

Ik ga de legging met mail versturen, met een duidelijke uitleg zodat je verder kan.

1 herfst opbrengst (wat kan worden gebruikt)
2 reserve voorraad (wat kan opzij worden gezet)
3 winter beproeving (voor wat voor te bereiden op)

4 doorgang tussen de werelden (nieuwe wegen en methoden)
5 de gaven van Samhain (gaven van de nieuwe weg)
6 mysterieuze vergadering (een aantal onverwachte ontmoetingen)

7 wat om afscheid te nemen ...
8 wat te onthouden ...
9 resultaat / sluiting

Samhain is een mystieke tijd, de sluier naar de anders wereld is heel dun en je kan nu veel informatie ontvangen van lichtwezen, voorouders, gidsen etc. Laat je betoveren en verrassen.

Klik op de foto om naar de link te gaan


Adnachiel is onze Engel van de maand november en regeert over Boogschutter. Hij is een van de twee Engelen die heersen over het koor van de Engelen, de andere is Phaleg. Hij is een regent van de Serafijnen. Adnchiel is ook de Engel van onafhankelijkheid en begeleiding. Sommigen zeggen dat hij de controle heeft over de vier elementen - aarde, wind, vuur en lucht.

Bid tot Adnachiel om zijn geweldige bescherming en vele zegeningen te ontvangen. Hij brengt vele kostbare geschenken naar jou en je dierbaren.

Engel Adnachiel brengt ons optimisme en leert ons onze horizon te verbreden en persoonlijke en spirituele groei te zoeken. Hij is een engel die ons allemaal helpt onze hoop en dromen waar te maken. Engel Adnachiel zal er altijd zijn om je te helpen als je gewoon om zijn hulp vraagt.

Hij bied hulp bij: Onafhankelijkheid, Eerlijkheid en Vertrouwen voor degenen die verlegen zijn. Hij helpt je als je pioniert (wegen creëert voor anderen) en avontuurlijk bent. Er wordt ook gezegd dat God hem een ​​amulet gaf die alle maagkwalen geneest.

Hij is de engel die heerst over de geest van het oogstseizoen.

Hoewel Adnachiel geen Aartsengel is, is het een krachtige Engel die nauw samenwerkt met de Aartsengelen. Er wordt gezegd dat hij een stralende Lichtwezen is die zoekers helpt om de deur naar het spirituele licht van de ziel te openen. Degenen die bidden en om deze Engel vragen, zal hij helpen en begeleiden.Kunst is persoonlijk en ook spiritueel. Een spiritueel leven is altijd groei en verandering. Neem de tijd ervoor om deze te ontdekken. Doe wat je leuk vind en stop ermee als je het niet meer leuk vindt.

Wil je doneren? Ik kan nog restjes acrylverf en canvas gebruiken. Zo steun je mijn werk en kan ik alles gratis blijven aanbieden.

 

 

 

 

 

Boeken geschreven door Mij/ Heike Amlow en Jan Blok.

 

klik op de foto om direct naar de link te gaan

 

omslag zigeunerboek1.jpg omslag - kopie-1.jpg

 

 

 

 

 


Happiness Is Your Way

Spiritualiteit en Zero Waste

Hand in Hand


Ik stop met werken voor geld, maar een gift is altijd welkom. Ik heb namelijk nog wel geld nodig omdat de maatschappij erom vraagt, bv. huur, stroom, eten etc. Je gaat zelf kiezen als je een bestelling gaat plaatsen ***Of je iets wilt doneren en Wat je wilt geven. Voor inspiratie klik hier. Vanaf vandaag zal ik dus ook geen prijzen meer gaan tonen. Wil je weten waarom ik deze stap gezet heb! Lees alles over mijn beslissing en het doel hiervan.

 Je kan mij ook vinden op:

Twitter, Blogger, LinkdIn en Facebook

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel