11

Inwijding in de energie van Engel Adnachiël

Vorige Artikel 10 van 11 Volgende
GRATIS

met e-map en certificaat

Je ontvangt een gebed om contact te maken met Adnachiel en zijn symbool.

Adnachiel is onze Engel van de maand november en regeert over Boogschutter. Hij is een van de twee Engelen die heersen over het koor van de Engelen, de andere is Phaleg. Hij is een regent van de Serafijnen. Adnchiel is ook de Engel van onafhankelijkheid en begeleiding. Sommigen zeggen dat hij de controle heeft over de vier elementen - aarde, wind, vuur en lucht.

Adnachiel is de stralende en waakt over degenen die in november zijn geboren en houdt ze in zijn liefdevolle zorg. Hij helpt je actief om de deur naar het spirituele licht van de ziel te openen. Als je om deze Engel vraagt, zal hij je helpen en je leiden naar wat je wilt doen. Als je begeleiding nodig hebt, zal hij helpen en hij zal blij zijn om er voor je te zijn.

Bid tot Adnachiel om zijn geweldige bescherming en vele zegeningen te ontvangen. Hij brengt vele kostbare geschenken naar jou en je dierbaren.

Engel Adnachiel brengt ons optimisme en leert ons onze horizon te verbreden en persoonlijke en spirituele groei te zoeken. Hij is een engel die ons allemaal helpt onze hoop en dromen waar te maken. Engel Adnachiel zal er altijd zijn om je te helpen als je gewoon om zijn hulp vraagt.

Hij bied hulp bij: Onafhankelijkheid, Eerlijkheid en Vertrouwen voor degenen die verlegen zijn. Hij helpt je als je pioniert (wegen creëert voor anderen) en avontuurlijk bent. Er wordt ook gezegd dat God hem een ​​amulet gaf die alle maagkwalen geneest.

Hij is de engel die heerst over de geest van het oogstseizoen.

Hij een engel van onafhankelijkheid, een verlangen naar persoonlijk avontuur en vrijheid, speciale attributen gedeeld door Boogschuttermensen.

Hoewel Adnachiel geen Aartsengel is, is het een krachtige Engel die nauw samenwerkt met de Aartsengelen. Er wordt gezegd dat hij een stralende Lichtwezen is die zoekers helpt om de deur naar het spirituele licht van de ziel te openen. Degenen die bidden en om deze Engel vragen, zal hij helpen en begeleiden.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel