9

Inwijding in de energie van aartsengel Uriël

Vorige Artikel 8 van 11 Volgende
GRATIS

Met certificaat en e-map

Vonken van elektriciteit

Aangezien Uriel ons vaak bezielt met frisse ideeën, manifesteert hij zich soms fysiek via elektrische tekens, hij heeft een grote affiniteit met die mysterieuze kracht, elektriciteit genaamd, zijn aanwezigheid wordt vaak aangekondigd door het kapot gaan van elektrische apparaten en gloeilampen die kapot springen, hij manifesteert zich ook in onweersbuien.


Uriël is de aartsengel die het meest is verbonden met de aarde. Zijn energie is vol kracht, versterkend, opruimend, stabiliserend en toch rustig en harmonisch. Hij helpt om op gang te komen, dingen aan te pakken en zijn kracht op een doel te richten, om dit te bereiken. Hij brengt lichaam, geest en ziel in evenwicht. Hij versterkt het talent, om naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Daardoor worden structuren en verbindingen tussen het fijne – en grofstoffelijke lichaam versterkt. Zo kunnen tegelijk veel ziektes met zijn hulp voorkomen of genezen worden. Hij helpt ons de materiele wereld te meesteren en toch ons de goddelijke ordening aan te sluiten, en met hun in evenwicht te leven. Zodoende helpt hij ons de spiritualiteit in het dagelijkse leven te leven.

Inzet:

Uriël helpt bij lethargie, bij onbeweeglijkheid en krachteloosheid, bij starheid in het lichaam of als het lichaam niet de ideaalvorm heeft (door niet voldoende aarden veroorzaakt); bij gebrek aan moed voor de eigen visioenen; hij versterkt het zelfvertrouwen, de levensvreugde en de vrolijkheid; zijn energie helpt bij zakelijk succes, in stresssituaties en bij manifestaties, het creëren en voor de materialisatie b.v. van wensen.

Ervaringen

  • Geplaatst door Hans 01-08-2013 | 15.01

    Hoi Heike,
    De inwijding in de energie van Uriel is fijn verlopen. Er kwamen wel emoties in mij los maar daarna kwam er een zuchtje wind over me heen en werd het rustig en vredig. Dan je voor deze inwijding. Hans. (01-08-2013)

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel