5

Inwijding in de energie van Engel Ambriël

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
GRATIS

met e-map en certificaat

Dit is een heel bijzondere Engel, lees maar even verder. Misschien dat deze Engel je raakt.

Deze Engel inspireert duidelijke communicatie om onze geest te ontwaken en helpt ons bewustzijn naar innerlijke waarheid te leiden. En zal mensen leiden naar een tijd waarin waarheid en helderheid de universele norm zullen zijn.

Ambriel is de beschermer van helderzienden. Hij brengt helderheid en mentale harmonie. Daarom verbetert hij hun spirituele krachten. Ambriel ruimt verwarring, ongeloof, angst en twijfel weg. En hij haalt de mentale mist weg die je niet in staat stelt een situatie duidelijk te zien. Ambriel is een geweldige bondgenoot bij het nemen van de beste beslissing. En hij laat je de volgende stap zien, als je twijfelt. Deze prachtige engel maakt ook je pad naar de waarheid vrij. Hij vervult je met nieuwsgierigheid en een verlangen om te onderscheiden.

Deze engel helpt je wanneer je aan jezelf en jouw potentieel twijfelt, want deze aartsengel is er om je innerlijke zelf en dat van anderen te kennen. Het is alsof Ambriël je in een spirituele spiegel laat zien wie je werkelijk bent. Wanneer je Ambriël vraagt om je jouw werkelijke zelf te tonen, dan kun je daadwerkelijk verwachten dat je eerdaags een keer in de spiegel kijkt en een ander beeld van jezelf ziet. Je ziet dan hoe je spirituele kern door je uiterlijk heen straalt en je volledige potentieel ligt aan het oppervlak. Je wordt je weer bewust van het goddelijke in jezelf. Hoe je in contact staat met de Bron en net zo volledig, creatief en perfect bent als de Bron.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel