4

Inwijding in de energie van Engel Asmodël

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende
GRATIS

met e-map en certificaat

Asmodel is een Engel van geduld en wordt vaak als een Engel van liefde genoemd. Hij inspireert zowel qua geduld, praktisch en ook in fysiek comfort.

Deze Engel is ook een van de heersers van de cherubijnen en de Engel van wedergeboorte. Asmodel leert mensen genieten van de natuur. Het helpt bij alles wat geduld vereist.

Asmodel wilt dat je weet dat je op de goede weg bent. Wees voorbereid voor deuren die open gaan, met de standvastige Lichtengel bij je zijde. Blijf vooruit gaan, stap voor stap, met vertrouwen.

Zijn onderwerpen zijn rijkdom en ontwikkeling. Asmodel verschijnt graag in tinten van oranje tot rood. Hij is een Engel van liefde. Vooral in het thema naastenliefde valt hij op. Hij houdt ook van orde en inspireert mensen om nieuwe wegen in te slaan. Bovendien leert hij ons weer van de natuur te genieten.

Beschermengel Asmodel beheerd de Kosmische Liefde. Hij brengt je de onvoorwaardelijke liefde van het goddelijke. En hij vervult je met liefde voor elke schepping van God. Asmodel zal je vullen met mededogen, vriendelijkheid en vreugde.

De engel van geduld brengt ook mysterieuze ervaringen in je leven. En heilige kennis over het Universum. Hij brengt je dichter bij de spirituele wereld. Hij brengt je spirituele wijsheid. En een grote nieuwsgierigheid naar de andere werelden. Asmodel vervult je met een sterke honger naar spirituele avonturen. Hij inspireert je om spirituele cursussen en oefeningen te proberen. En hij brengt je dichter bij de esoterie.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel