6

Inwijding in de energie van Aartsengel Muriel

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende
GRATIS

 met e-map en certificaat

Empath Engel en Engel van de maand juni ~ Aartsengel Muriël

Muriel Patron van Empathen

AartsEngel Muriel is de patroonheilige van empathen en degenen die zeer intuïtief zijn. Degenen die een speciale band vormen met AartsEngel Muriel zullen zeker sterke intuïtieve krachten ontwikkelen.


Muriel is de engel voor de maand juni en van het astrologische teken Kreeft. Hij dient ook als een van de belangrijkste engelen officieren van het derde uur van de dag.

Juni is een maand van een nieuw begin. Afgestudeerden staan voor een toekomst van onbegrensde mogelijkheden; jonge stellen verlaten het altaar om samen een gelukkig leven te beginnen. In juni is alles fris en nieuw. De in juni geboren worden gekoesterd, want zelden zijn dingen in zo'n perfecte harmonie.

Haar engelen verantwoordelijkheid omvat ook het verzorgen van de planten en dieren op deze aarde.

Het jaar zelfs is in balans - en jij hebt de keuze dezelfde koers te volgen als de afgelopen zes maanden of je kunt het pad van een nieuw begin smeden. Als je ervoor gekozen hebt om een nieuwe reis te beginnen, wil Muriel je helpen op weg te gaan.

AartsEngel Muriel is een krachtige en toch zachte AartsEngel van vrede en harmonie, intuïtie, met onvoorwaardelijke liefde en mededogen.

Historisch gezien bekend Muriel het 'Parfum van God', haar naam is gebaseerd op het Griekse woord voor de geur van mirre, ook al is Clairalience ('Het psychische gevoel van helderruiken) niet je sterkste gevoel is,' wanneer Muriel in de buurt is zou je een zoete, subtiele bloemengeur kunnen ruiken.

AartsEngel Muriel helpt iedereen die een beroep op haar doet, maar is vooral verbonden met degenen die empathisch zijn of worstelen met hun emoties. Muriel staat ook mensen bij die klaar zijn om zich intuïtief op een hoger niveau te begeven. Muriel zal je omgeven met engelachtige liefde, vrede en harmonie - en je helpen te begrijpen welke emotionele energie de jouwe is en wat eigenlijk bij een ander hoort. Muriel zal met je samenwerken om je spirituele licht en helderziendheid te wekken.

Muriel helpt je te leren op je wijsheid van je hart en de intuïtieve begeleiding van je ziel  te vertrouwen. Dit dient om je passie te verhogen en zekerheid te brengen om actie te ondernemen in richting van je dromen en levensdoel te gaan.

Als je werkt of een beroep doet op AartsEngel Muriel, wees dan niet verrast als je innerlijke humanitaire hulp begint te groeien. Je kunt informatie ontvangen over hoe je vreugdevol zowel jezelf als anderen kunt helpen. Of, wanneer je je volgende stappen en pad wilt bepalen, kan Muriel een enorme steun zijn wanneer ze op een kruispunt, je zal helpen je emoties te begrijpen die aanwezig zijn, zodat je een duidelijk pad kunt zien.

Muriel is ook erg behulpzaam om een beroep te doen op hulp bij tuinieren, dieren te helen of de helende energie van onvoorwaardelijke liefde, vrede en harmonie te gronden in je eigen leven en fysieke wezen.


Waar kan AartsEngel Muriel je bij helpen?

- het vinden van vrede

- een huisdier genezen

- je tuin laten groeien

- leven met een open hart (inclusief uzelf)

- neem contact op met je diepste gevoelens

- word je meer bewust van je intuïtie

- word je meer bewust van jezelf en de wereld om je heen

- uiting geven aan je ware zelf

- het vinden van je ware pad of roeping

- helder nadenken over een kruispunt in je leven

- eerlijker tegen jezelf zijn

- het onder controle houden van emoties

  

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel