7

Inwijding in de energie van Aartsengel Verchiel

Vorige Artikel 6 van 11 Volgende
GRATIS

 met e-map en certificaat

Engel van de maand juli ~ Aartsengel Verchiël

Beschermengel Verchiel is de engel van levensstijl en genegenheid. Ten eerste betekent zijn naam "Gods Genegenheid".

Hij heerst over het sterrenbeeld Leeuw. Daarom is de beschermengel van degenen die onder dit astrologische teken geboren zijn. Hij regeert ook de maand juli. En zijn kleur is wit op blauwe achtergrond. Hij is ook een van de heersers van de Orde van Machten. En hij regeert de 4e sfeer in de hemel.

Juli is gevuld met het teken van de Leeuw. Het is tijd om alles wat we om ons heen hebben te waarderen - de dagelijkse wonderen ~ bomen, vlinders, vogels, blauwe luchten, bloemen, zoet water, vrienden en familie ~ wat kunnen we kopen dat kostbaarder is dan een van deze dingen? Je kunt gemakkelijk ingepakt raken in de materiële consumptie van vandaag, dus laten we niet vergeten waar we dankbaar voor zijn.

Verchiel moedigt mensen aan om tijd te nemen voor ontspanning, om een ​​stap minder te doen en te observeren wat je hebt bereikt, gelukkig te zijn, om te spelen en onze energie aan te vullen. Juli is een goed moment om een ​​lijst te maken van de dingen die absoluut essentieel zijn voor je geluk. Hoeveel kunnen er worden gekocht en hoeveel zijn zo kostbaar dat ze voor geen enkele prijs konden worden gekocht?

Verchiel biedt de gave van duidelijkheid terwijl je je lijst met schatten maakt. Verchiel is de engel van genegenheid en helpt nobel en een genereus hart.

Verchiel is de beheerder van de zon en geeft het vermogens van intellect, taal, leren en rekenen.

Hij is de beste bondgenoot als je een slechte dag hebt. Omdat hij je vervult met een prettige houding. Hij brengt je vreugde (net als Aartsengel Haniel en Angel Gadiel) en geluk. Beschermengel Verchiel brengt je emotionele plan van bestaan naar voren. Hij brengt emotionele helderheid. En geneest je emotionele trauma's met Gods liefhebbende licht.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel