8

Inwijding in de energie van Aartsengel Hamaliel

Vorige Artikel 7 van 11 Volgende
GRATIS

 met e-map en certificaat

Engel van de maand augustus~ Aartsengel Hamaliël

Engel van logica - deze lichtgevende engel heeft het zonneteken van Maagd in zijn beheer en is ook een van de heersers over de 'orden van deugd'. Aartsengel Hamaliël instrueert en begeleidt zoekers op een herhalende manier met een niet-aflatende verantwoordelijkheid, terwijl ze stapje voor stapje verdergaan, van lastige situaties naar het bevredigen van hun behoeften. Hamaliel helpt ons om ons vermogen op een logische en ordelijke manier te denken te vergroten.

Hij helpt ons om een heldere geest te hebben. Hij brengt harmonie in onze gedachten. En helpt ons logisch te denken. Hamaliel verbetert onze intellectuele capaciteiten (net als Ambriel en Cambiel). En helpt ons helder te denken in moeilijke situaties. Hij is de beschermheer van genieën, studenten, leraren en professoren. De engel van logica kan je helpen gemakkelijk en logisch te leren.

Aartsengel Hamaliel - ook bekend als de engel van de oogst. Hij brengt overvloed uit de hemel. Ook brengt hij het heldere licht van liefde. Hij dompelt ons onder in de onvoorwaardelijke liefde van God.

Hamaliel is ook de engel van de oogst en de goddelijke overvloed. Hij brengt materiële en spirituele overvloed. Daarom brengt hij je een herfst vol met een vruchtbare oogst. Maar hij helpt je ook om je spirituele krachten te verrijken. Hamaliel verbetert je communicatieve vaardigheden. Hij helpt je om gemakkelijk begrepen te worden. Hij brengt mensen naar hen pad die heilzaam zal zijn voor hen spirituele groei.

Beschermengel Hamaliel vult je met een gevoel van volwassenheid en wijsheid. En hij brengt actie en discipline in je leven. Met deze vaardigheden bereik je een productief leven. Om hem dichter bij je te brengen, wees dankbaar voor alles wat je in je leven hebt. Wees dankbaar voor je familie en oogst.

Hamaliel is ook de engel van de chemie. Hij is de patroon chemici. En hij controleert alle chemische processen op aarde.

Zijn kleuren zijn: smalt, goudbruin, fel geel en roestrood. Je kunt deze kleur gebruiken als je de engel wilt aanroepen. Gebruik deze kleuren op je altaar, want ze trekken de energie van Hamaliel aan.


 • Geplaatst door Simon 14-10-2018 | 00.13

  Hoi Heike,
  Bedankt voor de inwijding in de energie van de Aartsengel Hamaliel.

  Ik geef zelf vaak anderen Reikie/Shambhala energie op afstand en ze vertellen me daarna dat hun lichaam dan gaat tintelen en warm wordt, meestal armen en benen het meest.

  Datzelfde gebeurde bij mij nu ook tijdens de inwijding het sterks bij mijn polsen.
  Ook werd ik heerlijk rustig, een heel vredig gevoel trok door mij heen.

  Voor mij was het een fijne ervaring, nogmaals mijn dank hiervoor.
  Het geeft mij hoop en vertrouwen naar de toekomst toe dat deze energie voor mij gaat werken en mij zal steunen

  Verder wil ik graag iedereen veel inzicht, geluk, liefde en licht toewensen op hun pad in dit leven en alle levens daarna.

  Warme groet, Simon

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel