10

Inwijding in de energie van Aartsengel Barbiël

Vorige Artikel 9 van 11 Volgende
GRATIS

 met e-map en certificaat

Engel van de maand oktober

Roep hem op om zaken tot wasdom te brengen, voor overvloed, voor rituelen in de schemering tijdens de wassende maan en voor het werken met onze schaduwkant.

Hij wordt geassocieerd met de aartsengel Barchiel (de aartsengel van februari). Een van de 28 engelen van de 28 herenhuizen van de maan, elke fase van de maan heeft een overeenkomstige engel. Dit zijn de 28.

Barbiel is een gevallen engel, maar nu helpt hij aartsengel Gabriël en aartsengel Uriël, en hij houdt ervan om je te helpen bij je examens, en hij helpt je met veilig over te steken. Wanneer je een beroep doet op Barbiel, zal hij voor je zorgen als je naar een ziekenhuis gaat voor een test, en hij zal je helpen wanneer je thuis bent, hij zal je ook helpen om voor je kinderen te zorgen en anderen te helpen. Wanneer je Aartsengel Gabriël en Aartsengel Uriel oproept, zullen ze Barbiel sturen om je te helpen in wat je maar wilt.

Barbiel is bereid om je te helpen, hij stuurt zijn liefde naar iedereen.


Barbiel is de engel van de maand Oktober deze maand staat voor de wisseling van seizoenen, van zomer naar winter. Oktober valt in hartje herfst. Er wordt gezegd dat Barbiel bij ons is als er verandering in ons leven komt. Hij biedt ons de ondersteuning die we nodig hebben om de transformatie te doorstaan.

Barbiel staat onder de Negende Orde van Engelen. Dit zijn bewaarders en leraren van de wetten en zij staan bekend als Kracht van de Beschermer of Order. Dit rijk van engelen is als een hemelse politiemacht. Ze werken door het menselijke zesde zintuig en zijn de engelen van waarschuwing.

Net als de herfstkleuren zijn de kleuren van Barbiel groen en goud. Deze engel is een krijger en zijn symbool is een vlammend zwaard. Hij zal je huis, eigendommen en kinderen verdedigen.

Wanneer je Barbiel of een van de Krachten oproept, brand dan een witte kaars voor Goddelijkheid en een gele kaars voor Kracht.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,050 Kg
© 2006 - 2021 Heike Amlow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel